Taloushallinto

Tarjoamme laajan valikoiman taloushallintopalveluita. Tarjottava palvelukokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Voit ulkoistaa meille koko taloushallinnon tai vain osan siitä.

Taloushallintopalveluihimme kuuluvat muun muassa juoksevan kirjanpidon pitäminen, tilinpäätöksen laatiminen, palkanlaskenta, laskutus, reskontran ja maksuliikenteen hoito. Veroneuvonta on aina osa palvelua.

Kirjanpitoveloitukseen eniten vaikuttavat asiat ovat yleensä kirjanpitovelvollisen harjoittaman toiminnan laajuus sekä ulkoistettavat toiminnot. Usein vasta perustettujen kirjanpitovelvollisten tavoitteena on minimoida kirjanpitokulut, jolloin suositeltavaa on ulkoistaa vain juoksevan kirjanpidon hoitaminen, tilinpäätöksen ja veroilomituksen laatiminen. Tällöin laskujen maksatus ja muu hallinnollinen työ jää yrittäjän hoidettavaksi. Toiminnan laajenteussa ja myynnin kasvun myötä yrittäjä haluaa ehkä keskittyä vain olennaiseen ja tällöin työnjako tilitoimiston ja yrittäjän välillä voidaan sopia uudelleen.

Yksityiskohtaisemmat tiedot taloushallintopalveluistamme löydät palveluiden omilta sivuilta.

Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä meihin.