Yrityksen perustaja Teemu Liljemark on vuosien varrella kasvattanut yritystä yhden miehen sivutoimisesta kirjanpitotoimistosta tällä hetkellä 10 kirjanpidon ja palkkahallinnon ammattilaista työllistäväksi auktorisoiduksi taloushallinnon yritykseksi.

Tilitoimisto Kallion toiminta oli sivutoimista aina syksyyn 2017 asti, jolloin Teemu lopetti työskentelyn toisessa tilitoimistossa ja siirtyi täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Vuosien varrella olemme kasvaneet myös yrityskaupoilla: vuodenvaihteessa 2017–2018 ostimme Tili-Beta Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan ja kesällä 2019 Talousexpertit Oy:n osakekannan.

Yhtiöllä on takanaan nyt yhteensä 6 kokonaista tilikautta. Yhtiön liikevaihto on kasvanut ensimmäisen tilikauden 27 t eurosta (tilikausi 2015) 717 t euroon (tilikausi 2020).

Tilitoimiston auktorisointi

Tilitoimistomme on ollut Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen vuodesta 2017 alkaen. Auktorisointi on konkreettinen tae toiminnan laadukkuudesta ja se merkitsee, että tilitoimisto on osaava, luotettava ja riippumaton. Auktorisoinnin myötä tilitoimiston toimintaa valvotaan ja sen henkilökunnalta edellytetään jatkuvaa kouluttautumista.