Historiaa

Tilitoimisto Kallio Oy on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla vuodesta 2014 lähtien. Yrityksen perustaja Teemu Liljemark on vuosien varrella kasvattanut yritystä yhden miehen sivutoimisesta kirjanpitotoimistosta tällä hetkellä 10 kirjanpidon ja palkkahallinnon ammattilaista työllistäväksi auktorisoiduksi taloushallinnon yritykseksi.

Teemu Liljemark perusti Tilitoimisto Kallio Oy:n toukokuussa 2014. Yhtiön toiminta oli sivutoimista aina syksyyn 2017 asti, jolloin Teemu lopetti työskentelyn toisessa tilitoimistossa ja siirtyi täysipäiväiseksi yrittäjäksi Tilitoimisto Kallioon. Vuodenvaihteessa 2017-2018 ostimme Tili-Beta Oy -nimisen yhtiön tilitoimistoliiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä yhtiömme sai myös ensimmäiset varsinaiset työntekijät, kun yhtiön palvelukseen siirtyi 2 henkilöä vanhoina työntekijöinä.

Ensimmäiset varsinaiset rekrytoinnit tehtiin helmikuussa 2018, kun yhtiössä aloitti työskentelyn neljäs henkilö. Toukokuussa 2018 yhtiön palveluksessa aloitti 2 uutta henkilöä. Loppuvuoden 2018 pärjäsimme hyvin 6 henkilön voimin. Kesällä 2019 yhtiöön on palkattu uusia työntekijöitä yhteensä 4 henkilöä, joista yksi työskentelee opiskeluiden ohessa osa-aikaisesti.

Kesällä 2019 Tilitoimisto Kallio Oy osti vuonna 1978 perustetun Talousexpertit Oy:n osakekannan. Talousexpertit Oy on toiminut viimeiset 15 vuotta Helsingin Merihaassa. Talousexpertit Oy työllistää tällä hetkellä kaksi vakituista henkilöä.

Yhtiöllä on takanaan nyt yhteensä 5 kokonaista tilikautta. Yhtiön liikevaihto on kasvanut ensimmäisen tilikauden 27 t eurosta (tilikausi 2015) 559 t euroon (tilikausi 2019).

 

Tilitoimiston auktorisointi

Tilitoimistomme on ollut Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen vuodesta 2017 alkaen. Auktorisointi on konkreettinen tae toiminnan laadukkuudesta ja se merkitsee, että tilitoimisto on osaava, luotettava ja riippumaton. Auktorisoinnin myötä tilitoimiston toimintaa valvotaan ja sen henkilökunnalta edellytetään jatkuvaa kouluttautumista.