Tilitoimisto Kallio, Espoo

Tilitoimisto Kallio tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluita eri kokoisille yrityksille Espoossa ja muualla Suomessa. Tilitoimistomme ja kirjanpitäjämme ovat Taloushallintoliiton auktorisoimia ja palvelee asiakkaita Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella.

Ammattitaitoinen kirjanpito Espoossa

Asiakkaamme Espoosta sekä muualta pääkaupunkiseudulta ovat tervetulleita Helsingissä sijaitsevaan tilitoimistoomme kuulemaan lisää palveluistamme. Panostamme ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja hyvään asiaosaamiseen. Pidämme omaa osaamistamme yllä osallistumalla koulutuksiin ja seuraamalla aktiivisesti alan muuttuvia lainsäädäntöjä, jotta voimme taata asiantuntevan kirjanpidon. Tilitoimistomme hoitaa kaikki asiakkaidemme taloushallinnon tehtävät aina luotettavasti ja joustavasti. Kaikki ammatti- ja liiketoimintaa harjoittavat ovat kirjanpitovelvollisia.

Ammattitaitoiset kirjanpitäjämme Espoossa auttavat kirjanpidossa ja laatimaan tilinpäätökset. Kerromme miten voit hyödyntää kirjanpidon informaatiota päivittäisessä toiminnassa. Tarjoamme palveluja kaikille toimialoille ja eri yhtiömuodoille. Tilitoimistomme vastaa mielellään kaikkiin yrityksen taloushallintoon liittyviin kysymyksiin. Räätälöimme yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Ota yhteyttä tai tule käymään!

Kuinka voimme auttaa?

Soitellaan! Voit jättää myös meille viestiä niin olemme sinuun yhteydessä!

TEEMU LILJEMARK, KLT, KTM

040 527 8447